Referenciáink

GreenSolar E. M. Kft.

GreenSolar E. M. Kft.

"Az Agria-Profitnak immár két éve vagyunk ügyfelei és teljes mértékben meg vagyunk elégedve a szolgáltatással. Gyors, hatékony és magas színvonalú szakmai szolgáltatást kapunk.
Az esetlegesen felmerülő számviteli-, és adó jellegű kérdéseinkre mindig gyors, de szakmailag megalapozott választ kapunk.

Tobler András, bridge accountant, GreenSolar E.M. Kft."

http://www.greensolar.hu/

AgriaPipe Kft.

AgriaPipe Kft.

„Az Agria-Profit 98 Kft. 2007. év óta partnere az Agriapipe Csőtisztító, Építő és Szolgáltató Kft.-nek. Az eltelt 8 évben az Agria-Profit 98 Kft. folyamatosan pontos és felelősségteljes szolgáltatást nyújtott cégünk számára, szolgáltatásaikkal elégedettek vagyunk.

Czaha Gábor és Varga Zoltán ügyvezetők
Agriapipe Kft.”

http://www.agriapipe.hu/

FX Software Zrt.

FX Software Zrt.

„Azért szeretünk az Agriaprofittal dolgozni, mert ténylegesen ügyfélközpontúak és a valós problémáink megoldására fókuszálnak. Az üzleti folyamatainkat értik, ezért azokhoz kapcsolódóan, azok bármely korai fázisában, számíthatunk konstruktív együttműködésükre és támogatásukra valamennyi könyvviteli és jogi aspektus tekintetében.”

Domján Klaudia
cégvezető

http://www.fx.hu/hu/index.php

Derda Ügyvédi Iroda

Derda Ügyvédi Iroda

Az AGRIA PROFIT `98 Kft dolgozói naprakész tudással, precízen és pontosan végzik tevékenységüket. Minden határidőben elkészül és benyújtásra kerül, a könyveléssel a több, mint 15 éves folyamatos kapcsolatunk alatt soha probléma nem adódott. Remek szolgáltatásuk az adóváltozásokról készített hírlevél, amelyet minden évben az aktuális változások életbelépése előtt megküldenek valamennyi partnerüknek. Ez egész évben remekül használható. A bevallási-, befizetési határidőkre minden esetben külön figyelmeztetnek. Telefonos megkeresésre azonnal naprakész és megbízható választ adnak a folyton változó adójogi környezet ellenére is. Tudásukban, tanácsaikban 100 %-ig megbízom, ezt mutatja, hogy több, mint 15 éve teljes megelégedéssel veszem igénybe szolgáltatásukat.

Dr. Derda Krisztina ügyvéd

One online Kft.

One online Kft.

Azért választottuk a A.P- t, mert számunkra fontos, hogy a mechanikus könyvelési szolgáltatás helyett egy szakértő partnert találjunk, aki biztos fogódzót jelent az adók és számviteli törvények útvesztőiben. Nem csalódtunk. Bátran ajánlom a barátaimnak (a konkurenseimnek nem).

Füzér Ferenc, projekt manager

http://www.oneonline.hu/