• Könyvelés Eger szívében

  Könyvelés Eger szívében

  Teljes körű könyvviteli szolgáltatások Önre szabva

 • Magas szintű szolgáltatás

  Magas szintű szolgáltatás

  Ügyfeleink helyett mi tartjuk a kapcsolatot a NAV-val

 • Pénzügyi garancia

  Pénzügyi garancia

  100%-os pénzügyi garanciát vállalunk szolgáltatásainkra

Szolgáltatások

Könyvelés

Egyszeres -, kettős könyvvitel egyéni és társas vállalkozások, egyesületek, alapítványok, EVA-s cégek részére valamint bevételi nyilvántartás EVA-s ügyfelek részére.

Adatrögzítés

A rendelkezésre bocsátott bizonylatok, számlák rendszerezése, kontírozása, rögzítése az egyedi számlatükör alapján. Utólagos adatrögzítést is vállalunk.

Beszámolók Készítése

A 2000. évi C. törvény alapján elkészítjük a vállalkozásnak a törvény által meghatározott beszámolóját (mérleg, eredménykimutatás, kiegészítő melléklet, üzleti jelentés).

Adóbevallások Készítése

A vállalkozások és egyéb szervezetek az adóhatóságok (NAV, helyi önkormányzat) felé benyújtandó bevallásait készítjük el.

Hitelkérelem Készítése

A vállalkozások hitelhez való hozzájutásának alapfeltétele a pénzintézet által elfogadott és szakmailag megalapozott hitelkérelem.

Bérszámfejtés, TB-ügyintézés

Fix illetve teljesítmény béres munkavállalók bérének számfejtése. A hozzá kapcsolódó munkaügyi és bevallási feladatok elvégzése. Társaságunk TB kifizetöhelyek bérszámfejtését is vállalja.

Adótanács

Ügyfeleink elvárásával összhangban az a törekvésünk, hogy az adótanácsadásunk segítségével a számviteli és adótörvények előírásának betartásával a lehető legkedvezőbb adózási feltételeket biztosítsunk.

Könyvvizsgálat

Kapcsolatrendszerünk segítségével tapasztalt, megbízható könyvvizsgálókat ajánlunk!