Menü
Agria-Profit 98 Kft. Könyvelési szolgáltató Kft.
 • Könyvelés Eger szívében

  Könyvelés Eger szívében

  Teljes körű könyvviteli szolgáltatások Önre szabva

 • Magas szintű szolgáltatás

  Magas szintű szolgáltatás

  Ügyfeleink helyett mi tartjuk a kapcsolatot a NAV-val

 • Pénzügyi garancia

  Pénzügyi garancia

  100%-os pénzügyi garanciát vállalunk szolgáltatásainkra

Könyvelés

Egyszeres -, kettős könyvvitel vezető egyéni és társas vállalkozások, egyesületek, alapítványok, EVA-s cégek valamint bevételi nyilvántartás végző EVA-s ügyfelek részére nyújtunk szolgáltatást. KATÁ-t illetve KIVÁ-t választó vállalkozások könyvelését, bev

Részletek

Adótanácsadás

Ügyfeleink elvárásával összhangban az a törekvésünk, hogy adótanácsadásunk segítségével a számviteli és adótörvények előírásának betartásával a lehető legkedvezőbb adózási feltételeket biztosítsunk.

Részletek

Bérszámfejtés

Fix illetve teljesítménybéres munkavállalók bérének számfejtése. A hozzá kapcsolódó munkaügyi és bevallási feladatok elvégzése. Társaságunk TB kifizetöhelyek bérszámfejtését is vállalja. Könyvviteli és bérszámfejtési rendszerünk kompatibilis egymással íg

Részletek

Könyvelés Eger központjában

Cégünk 1998 márciusában kezdte tevékenységét. Fő profilja és célja a cégalapítástól a végelszámolásig terjedő teljes körű ügyviteli szolgáltatás. A könyvelésen túl bérszámfejtést, TB-ügyintézést, bevallás- és mérlegkészítést, igény szerint szabályzatkészítést is vállalunk. A napi feladataink megoldásában fontosnak tartjuk az élő kapcsolattartást ügyfeleinkkel.

A személyes konzultációk során, illetve hírlevelünkön és most már a weben keresztül ügyfeleink gazdasági döntéseinek megalapozásához üzletviteli, adózási, költség-elszámolási tanácsot adunk.

Arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek, partnereinknek a számviteli és adótörvények betartása mellett a lehető legkisebb társasági vagy személyi jövedelem adóbefizetési kötelezettsége keletkezzen.

Megbízható adótanácsadói könyvvizsgálói hátterünk, munkatársaink folyamatos továbbképzése, szakmai naprakészsége garancia az elvégzett munka minőségére. Irodánk fejlett informatikai háttere elősegíti ügyfeleink rugalmas, testre szabott és gyors kiszolgálását.

A ma már több mint száz megelégedett ügyfelünk a vállalkozások szinte valamennyi fajtáját és területét képviseli. Remélem hamarosan Önt is közöttük üdvözölhetem.

Tisztelettel:

Szabóné Csufor Magdolna                        Harsányi Levente
ügyvezető tulajdonos